TERRASSER

​”Tømrermester John Sønder ApS i Odder nær Århus og Horsens, har mange års erfaring med bygning og konstruktion af terrasser”

TERASSER OG TRÆTERASSER

Jeg udfører alle former for terrasser med både træ- og kompositbrædder, herunder også tagterrasser. Træterrasser udføres i bløde træsorter som lærk, douglasgran, thermowood og trykimpr. fyr samt i hårde træsorter som eg, teak, ipe, jatoba, cumaru, termoask, merbau, bankirai, robinie og fava amagosa m.v., da der hele tiden dukker nye typer op på markedet.

Terrasser med komposit-brædder udføres på samme måde. Hvis der indgår stål, glas og lys i terrasseløsningen kan jeg også stå for den del.

Ved større og mere komplekse terrasseopgaver kan jeg bistå med projektering og evt. myndighedsbehandling, hvis det kræves.

I forbindelse med tagterrasser og hævede terrasser tæt på naboskel kan der være krav om myndighedernes tilladelse. Er der ønske om delvis overdækning af terrassen, plantekummer og lign. klarer jeg også dette.

 

KONTAKT OS I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte os, så er vi klar til at give dig kyndig og professionel rådgivning omkring din nye terrasse. Med værksted i Odder kører vi rundt i hele Malling, Beder, Horsens, Århus og omegn. Ring i dag på 60 15 79 44 for at høre mere.

Se flere billeder i vores galleri for terrasser og træterrasser her.

Tømrermester John Sønder ApS