OMBYGNINGER & NYBYGGERI

​”Tømrermester John Sønder ApS i Odder nær Århus og Horsens udfører alle former for ombygning og nybyggeri.”

Vi har flere års erfaring indenfor flere typer opgaver – og vi er til at regne med lige fra idegrundlag til det færdige projekt.

Vi har den fornødne viden til, at byggeprojektet opfylder byggelovgivningen, idet John Sønder har erfaring fra tidligere job som rådgiver.

DIALOG OG KVALITET ER VORES KERNEVÆRDIER

​Der er mange ting der skal overvejes, når der skal løses opgaver for vores kunder – derfor er dialog og kvalitet de kerneværdier, som vi bygger på, og som vi arbejder ud fra. Derfor vil vi stræbe efter, at ende med et byggeri, der passer helt til dine ønsker og behov samt dit budget.

VI ER VELUDDANNEDE HÅNDVÆRKERE

​Vi er veluddannede håndværkere, som alle kan vores håndværk. Ligeledes kender vi de traditionelle, men også specielle løsninger på de eventuelle udfordringer. Derfor har vi løbende en dialog med dig som bygherre, og sørger for at holde dig opdateret med status og eventuelle udfordringer samt nye muligheder.

Mange af vores byggeopgaver handler om at ombygge og renovere badeværelser, eller ombygge rumafsnit hos erhvervskunder, på skoler og i butikker. Og hvis det er nødvendigt med kontakt til den lokale bygningsmyndighed, hjælper vi også gerne med papirarbejdet.

Du kan kontakte Tømrermester John Sønder ved at ringe på  60 15 79 44 for at få et uforpligtende tilbud.

Tømrermester John Sønder ApS